Deportivo – Valencia

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Deportivo befinner sig för tillfället i bottenstriden av tabellen, vilket egentligen inte överraskar. Endast åtta poäng är plockade på nio matcher och det innebär att man parkerar under kvalstrecket, dock på sämre målskillnad än Espanyol ovan. Det ser ändå mörkt ut med formraden (1-0-4). Inte många positiva aspekter att lyfta fram för Deportivo inför matchen.

Valencia är alltid en av de starkare kandidaterna till Europaplatserna, bakom de senaste årens suveräna topptrio i Barcelona, Real Madrid och Atlético Madrid, var de faktiskt nere och studsade i den absoluta botten av tabellen, men nu har förluster i de fyra inledande matcherna följts upp av tre inkasserade treor på de fem senaste matcherna.

Jag spelar på Valencia +0 mål (Asian Handicap) till 1,80 @ bet365.

  • Match: Deportivo – Valencia
  • Speltips: Valencia +0 mål (AH)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 31/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar