Espanyol – Deportivo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Espanyol värvade friskt inför spelåret och återfinns på den övre tabellhalvan. Bara en av de tio senaste seriematcherna har förlorats, vilket var mot Barcelona, och tre av de fem senaste har vunnits. Hemmalaget är drabbade av ett rätt tufft avbräck på anfallsspetsen Leo Baptistão, men som Deportivo uppträtt defensivt, särskilt på bortaplan, ska Espanyol har stor möjlighet att vinna matchen.

Deportivo är smått pressade underifrån med fyra pinnar som skiljer dem från det röda tabellområdet. Gästerna lyckades också hitta formen före uppehållet, men det är framförallt på hemmaplan pinnarna har trillat in. På resande fot har det inte blivit en enda vinst på åtta försök. Dessutom har 5 av 6 senaste bortmatcherna förlorats.

Jag spelar på Espanyol -0,25 mål (Asian Handicap) till 1,81 @ bet365.

  • Match: Espanyol – Deportivo
  • Speltips: Espanyol -0,25 mål (AH)
  • Odds: 1,81 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 6/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar