Granada – Deportivo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Granada var en flopp förra säsongen då man la ut en ganska stor summa pengar på att värva spelare. Det var även riktigt bra spelare som man värvade in, men man kom aldrig ihop som ett lag. Den största förändringen den här säsongen är på tränarposten, där Caparros tagit över. Caparros som gjorde underverk med Levante förra säsongen kräver väldigt hårt jobb från sina spelare, vilket är något som behövs i Granada. Man har en väldigt hård konkurrens i laget den här säsongen och visar man inte framfötterna kommer man bli bortplockad direkt. Tyvärr har detta hänt vår enda svensk i la liga, Daniel Larsson, som inte finns med i dagens matchtrupp. Kikar vi till Granadas försäsong så har den varit väldigt bra med fyra vinster och en oavgjord på sina fem träningsmatcher. Nu ska det sägas att man kanske inte stött på det hårdaste motståndet, men jobbet ska fortfarande göras. Det som jag tror kommer utmärka årets Granada är försvarsspelet, som jag vet att Caparros jobbar väldigt hårt med. Man har bara släppt in tre mål under sina träningsmatcher och det betyder att man har något på spåret där. Sedan vill det till att förra säsongens målsumpare El Arabi börjar trycka dit sina chanser. Förutom Daniel Larsson så lämnas även Fatau och Cordoba utanför truppen. Även Piti och Roberto tvingas avstå på grund av skador.

Deportivo la Coruna är nykomlingar i la liga efter att ha slutat som tvåa i segundan förra säsongen. Man hade ett väldigt bra försvarsspel under den säsongen och det var även den största anledningen till uppflyttningen. Till årets säsongen så har man inte värvat in några namnkunniga spelare direkt, utan det ser ganska fattigt ut i truppen. Man har bland annat hämtat Isac Cuenca från Barcelona, som inte alls tog några steg i rätt riktning hos katalanerna. Han är ingen stjärna och så som han sett ut på försäsongen så kommer han snarare stjälpa än hjälpa laget, för det har varit lite väl mycket dribbel och tappade bollar. Ser vi till lagets försäsong så har man hunnit med att spela hela åtta matcher, med raden 3-1-4. Det har inte varit några imponerade vinster man tagit där motståndet har varit direkt dåligt. Man såg även i derbyt mot Celta Vigo hur långt bakom ett mittenlag i la liga man är just nu, för man hade absolut ingenting att sätta emot där. Man lär upp flera snäpp här om man ska ha chansen på poäng idag. Hos gästerna stryker vi lagkapten Manuel Pablo som åkte på en skada för ett par träningsmatcher sedan. Inte heller Perez eller Salomao kommer till spel.

Jag tycker oddsen är lite skeva här, för i mina ögon är Granada ett bra mycket bättre lag än vad Deportivo är i nuläget. Men det är trots allt premiär och man vill gärna se lagen i skarpt läge innan man trycker av några tyngre insatser. Vi sätter en insats strax under medel på den raka ettan och hoppas att Caparros och grabbarna gör jobbet idag.

  • Match: Granada – Deportivo
  • Spel: Granada (1)
  • Odds: 2,15 @ bet365
  • Insats: 3,5/10 units
  • Spelstopp: 21:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar