Valencia – Granada

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Valencia har plockat poäng i fyra av fem omgångar, men spelet inledningsvis har inte varit övertygande. Förvisso har ”Los Ché” bara släppt in två mål, samtidigt har det bara blivit två mål framåt, vilket inte är godkändt med offensiven som finns tillgänglig i Valencia. Men chanser har skapats och jag tror det kommer lossna framöver, men spelet för närvarande hade också kunnat resultera i fler insläppta. Nu är det hemmaplan ikväll och jag tror fansen vill se en övertygande seger med många mål, vilket det även kan bli mot ett defensivt svagt Granada.

Granada har som vanligt haft stor omsättning på spelare inför den här säsongen och det sätter sina spår på planen. Granada uppträder inte som ett lag alltid, och speciellt inte i motgång. Det finns en hel del intressanta spelare i det här laget, främst offensivt där jag skulle vilja nämna Mendez, Rochina, Thievy, Success och El Arabi. Men vad dessa herrar hittar på framåt är lite strunt samma när laget släpper in över två mål per match. Det är främst spelet på hemmaplan som jag tycker sett illa ut, då Granada går bort sig fullständigt när de ska styra matcher och trycka på framåt. Insatsen borta mot Getafe (2-1) var riktigt bra och även mot Real Madrid (0-1) kunde det blivit poäng med lite mer flyt. Så att Granada skulle kunna överraska på Mestalla är inte alls någon omöjlighet.

Över 2,5 mål känns bra på förhand.

  • Match: Valencia – Granada
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,875 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar