Granada – Las Palmas

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Granada måste göra någonting spektakulärt för att kunna överleva i årets Primera Division. ”El Graná” har åtta pinnar och en handfull mål i målkolumnen att hämta in. Granadas överlevnadschanser har mer eller mindre helt och hållet suddats ut. 10 inkasserade pinnar på 20 matcher talar sitt tydliga språk. Granada behöver bli mer desperata. Här måste de ändå kliva på framåt och bli sårbara.

Las Palmas hittar vi i det trygga mittenskiktet av tabellen, utan risk att trilla ur serien eller chans på att plocka en Europabiljett. Förvisso ”bara” sju poäng upp till topp sex, men det ska inte kunna hämtas in i den här konkurrensen. Las Palmas har stora offensiva kvalitéer, liksom defensiva brister. Gästerna kommer, utan tvekan, trivas med de ytor som lär uppstå, men kan också själva straffas.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,98 @ betsson.

  • Match: Granada – Las Palmas
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,98 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:00, 6/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar