Atletico Madrid – Las Palmas

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Atletico Madrid sitter i förarsätet när den andra matchen i mötet mot Las Palmas väntar. Senast blev det 2-0 till Atlético som gjorde en imponerande insats. Antoine Griezmann fick pryda målprotkollet efter en tids måltorka. Dessutom följde han upp med ett mål senast när Eibar besegrades med 2-0.

Las Palmas kommer få det tufft att vända detta tvåmålsunderläge som laget har mot Atlético Madrid, på Vicente Calderón. Mycket möjligt att Las Palmas roterar lite smått också, då de ställs mot Barcelona i serien om bara några dagar. Med den rådande klasskillnaden ska Atlético ses som enorma favoriter.

Jag spelar på Atletico -1,5 (Asian Handicap) till 1,95 @ Unibet.

  • Match: Atletico – Las Palmas
  • Speltips: Atletico -1,5 (AH)
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:15, 10/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar