Malaga – Las Palmas

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Malaga inledde säsongstarten av Primera Divison med två uddamålsförluster mot Eibar och Girona. Två stycken 0-1-förluster, som innebär att de inte lyckats spräcka nollan. Givetvis önskas mer mot detta typ av motstånd, samtidigt finns en del bra saker att plocka ur prestationerna. Laget borde plocka poäng framöver. Adalberto Peñaranda och Miguel Torres finns inte tillgängliga för spel i dagens match.

Las Palmas inledde seriestarten med en uddamålstorsk mot Valencia och föll därefter med förnedrande 1-5 när Atlético Madrid stod för motståndet. Las Palmas Vitolo samt Leandro Chichizola står som osäkra och Sergi Samper är inte tillgänglig för spel. Förra året vann laget blott en bortamatch och förlorade 15 av 19 stycken. Kommer inte alls till sin rätt, som hemma. Inget talar för någon förändring ikväll.

Jag spelar på raka ettan till 2,00 @ William Hill.

  • Match: Malaga – Las Palmas
  • Spel: Malaga (1)
  • Odds: 2,00 @ William Hill
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 11/9

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar