Las Palmas – Malaga

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Las Palmas innehar nästjumboplatsen i Primera Division. En seger för hemmalaget mot dagens gäster, skulle innebära att chanserna för ett säkrat kontrakt blir större. Nämnvärt att laget är formstarka. Las Palmas kommer till matchen med i stort sett bästa möjliga lag. Endast Momo och Emenike, som inte är tillgängliga för klubben. Detta är säkert säsongens viktigaste möte för hemmalaget och gästerna.

Malaga hittas på jumboplatsen i tabellen. Malaga har sju poäng upp till säker mark. Gästerna är direkt svaga nu och tränarbytet har inte fått någon vidare effekt. Med 14 gjorda mål framåt går det lätt att se var laget fallerar och även fall de nu står på två raka kryss efter fem förluster finns det inte mycket som talar för att Malaga ska bortaslå Las Palmas här. Segrar känns långt borta för Malaga för tillfället.

Jag spelar på oavgjort (hemmalaget inget spel) till 1,90 @ betway.

  • Match: Las Palmas – Malaga
  • Speltips: Oavgjort (1 inget spel)
  • Odds: 1,90 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 5/2

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar