Athletic Bilbao – Valencia

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Athletic Bilbao har visat styrka på slutet och klättrat upp till sjätteplatsen i La Liga efter tre raka segrar. Anfallsspelet har varit riktigt bra då laget gjort sammanlagt nio mål framåt på dessa tre matcher. ”Los Leones” hade förvisso en del bekymmer med Marsielle i förra omgången av Europa League. Dagens motståndare är emellertid ligakonkurrenten som Athletic har desto bättre kännedom om. Athletic knäppte nämligen Valencia på näsan för tre omgångar sedan i ligaspelet, då på Mestalla där baskerna till slut kunde segra med 3-0.

Valencia har spelat upp sig en smula mot slutet och placerar sig just nu på 11:e platsen i La Liga med åtta poäng upp till den sista europaplatsen. Förmodligen för långt upp med andra ord, vilket innebär att Europa League är lagets chans att rädda den här säsongen. Totalt 10-0 på Rapid Wien i förra omgången är givetvis starkt, men nu väntar ett betydligt tuffare motstånd. Ser vi till de delar i spelet som förbättrats hos Valencia så är det utan tvekan anfallsspelet. Men på San Mames kommer mycket handla om försvarsspelet och där ser jag tyvärr inte många förbättringar.

Jag spelar på att Bilbao gör två mål eller flera till 1,96 @ Unibet.

  • Match: Athletic Bilbao – Valencia
  • Spel: Athletic över 1,5 mål
  • Odds: 1,96 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 21:05, 10/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar