Sevilla – Athletic Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sevilla har inte haft någon direkt fantastisk säsong. I ligaspelet placerar sig laget på en 7:e plats i tabellen. Inte heller formen i ligaspelet är särskilt bra då laget har åkt på tre raka förluster mot Real Madrid, Sociedad och nu senast Valencia. Laget har däremot avancerat till final i spanska cupen och har en gyllene chans att avancera vidare till semifinal i Europa League. Hemmaspelet på Ramon Sanchez Pizjuan den här säsongen har varit desto bättre. Facit 13-0-3 tillsammans med en målskillnad på 34-16 säger det mesta om hur hemmastarka laget är.

Bilbao har lyckats bättre än Sevilla i ligaspelet. Baskerna placerar sig på 6:e platsen och har fortfarande en liten möjlighet att nå sista CL-platsen. Men det har varit en lång säsong för många i laget och jag tycker att vi börjar få se ett slitet Athletic som förståeligt nog inte har den bästa bredden i sin trupp, då man bara plockar i spelare med baskiskt ursprung i laget. Vinst i ligaspelet mot Rayo Vallecano (1-0) senast men i ärlighetens namn ingen bra insats och det har varit en del tveksamma sådana på slutet. Försvarsspelet har inte sett bra ut på slutet och allt detta har att göra med skadan på Laporte.

Jag spelar på att Sevilla gör över 1,5 mål i matchen till 1,90 @ Unibet.

  • Match: Sevilla – Athletic
  • Spel: Sevilla över 1,5 mål
  • Odds: 1,90 @ Unibet
  • Insats: 10/10 units
  • Spelstopp: 21:05

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar