Athletic Bilbao – Zilina

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Athletic Bilbao plockade hem den spanska supercupen över två möten mot Barcelona, men fick sedan ge sig i ligapremiären mot just Barcelona där man besegrades med 1-0. Nu är det inte Barcelona på andra sidan planhalvan och Athletic på hemmaplan är ett lag som alltid öser på ordentligt, över 90 hela minuter. Baskerna såg ut att gå mot en enkel seger i första mötet då Kike Sola utnyttjade ett försvarsmisstag och placerade in 2-0 efter dryga halvtimmen spelad. Men Athletic slappnade av i andra halvlek och bjöd in slovakerna, som med rätt mycket tur både kunde kvittera och sedan avgöra matchen på övertid med ett 3-2 mål. Ett av målen som Athletic släppte in såg ut att vara solklart offside, och sedan var det även en elak styrning som ställde Herrerin i målet. Athletic ställde upp med ett b-lag i första mötet och idag blir det lite starkare elva för att göra det som krävs. Gör Athletic 1-0 så måste slovakerna framåt, och då tror jag att detta kan rinna iväg. Valverde har tagit ut en stark trupp och det visar på att han tar detta på fullaste allvar.

Kvällens trupp från Athletic: Elustondo, Bóveda, Eraso, De Marcos, Beñat, Ibai, Gurpegi, Iraizoz, Sola, Susaeta, Viguera, Iago Herrerín, Aketxe, Aduriz, Mikel Rico, Laporte, Lekue, Sabin.

Zilina från Slovakien har hunnit med fem omgångar i den inhemska ligan och är hittills obesegrade med raden 3-2-0 tillsammans med en målskillnad på 16-6, vilket placerar laget på en tredjeplats i tabellen. Även fast det slovakiska landslaget är på väg framåt så är den inhemska ligan knappast något som vi ska jämföra med La Liga, den är nog både tre, fyra och fem snäpp sämre. Försvarsspelet som slovakerna visade upp i första mötet är anledningen till mitt spel här. Vid 1-0 målet spelade sig Athletic fram till ett friläge efter noll press på bollhållaren, och det såg ut så flera gånger under matchen. 2-0 målet bjöd man helt och hållet på genom en felpass i backlinjen. De tre målen som Zilina gjorde var ganska turliga alla tre, men brassen Oliveira på topp ska inte Athletic bjuda allt för stora ytor till, då han är ganska snabb.

Det gick lite för enkelt till en början i första mötet och med en starkare startelva och högre koncentration så tror jag att baskerna går ut och kör över sitt motstånd på San Mames. Vi testar en insats strax under medel på hemmalaget över 2,5 mål.

  • Match: Athletic – Zilina
  • Spel: Athletic över 2,5 mål
  • Odds: 1,93 @ Unibet
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar