Athletic Bilbao – Real Betis

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Athletic Bilbao har haft en godkänd inledning på säsongen och placerar sig för tillfället på en femteplats med nio inspelade poäng. Jag väljer att inrikta mig på offensiven hos Athletic i den här reken och den har det absolut inte varit något fel på under de inledande matcherna. Tio mål framåt innebär att man snittar två mål per match och det är endast i förlustmatchen mot Real Madrid (1-3) som man inte lyckats peta in minst två bollar. Inte särskilt förvånande om kikar till den offensiva linjen som brukar bestå av Susaeta, Ander Herrera, Muniain och Aduriz, fyra riktigt bra spelare. Bakom den här offensiva linjen så har vi bland annat nyförvärvet Benat på mittfältet. Benat som närmast kommer från just Betis lär vara ordentligt spelsugen idag och han kommer skapa lägen åt anfallet med sin känsliga högerdoja. Hemmalaget får fortsatt klara sig utan Ekiza och Balenziaga i backlinjen, även frågetecken för Kike Sola och Saborit.

Real Betis ligger i mitten av tabellen på fem inspelade poäng efter sina fem matcher. En liten missräkning skulle jag säga då man stött på både Celta Vigo och Granada, två lag som man borde slå och som är bottenlag. Man har faktiskt inte släppt in särskilt många mål i säsongsinledningen och har nu hållit nollan i två av de tre senaste matcherna. Men jag är ändå inte särskilt imponerad över försvarsarbetet och idag kommer man ställas på ett ordentligt prov. Hemmalaget kommer att storma framåt från start som de flesta lagen gör när man spelar på hemmaplan. Hos bortalaget saknas idag Juan Carlos, Eder Vilarchao och viktiga anfallaren Rubén Castro.Den här matchen har alla möjligheter att bli riktigt bra då det är två offensiva lag som ställs mot varandra. Hemmalaget har den bästa offensiven och med de fanatiska fansen i ryggen så tror jag att man sätter dit två baljor idag.

  • Match: Athletic Bilbao – Real Betis
  • Spel: Hemmalaget över 1,5 mål
  • Odds: 1,85 @ betsson
  • Insats: medel
  • Spelstopp: 20:00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar