Sevilla – Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sevilla innehar tredjeplatsen i Primera Division med hård konkurrens om platserna till Champions League. Sevillistas är dessutom ett erkänt starkt slutspelslag, såväl i Europa som inhemskt och har nått finalspel Copa del Rey vid två av de tre senaste tillfällerna. Sevilla är samtidigt hemmastarka och har på nio seriematcher, förlorat endast en match. Sex ligamatcher har vunnits.

Bilbao återfinns på femtondeplats och har steppat upp utan att det har sett felfritt ut sedan tränarbytet till Gaizka Garitano. Omvända mötet i cupen, vann Sevilla med 3-1 och det skall till någonting extra för Bilbao att vända på steken. I seriespelet efteråt, var det istället Bilbao som vann och det med 2-0. Nu är det mer eller mindre redan avgjort och Bilbao kan få det svårt att tända till här.

Jag spelar på raka ettan till 1,79 @ betsson.

  • Match: Sevilla – Bilbao
  • Speltips: Sevilla (1)
  • Odds: 1,79 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 16/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar