Bilbao – Sevilla

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Bilbao återfinns i skrivande stund på sjuttondeplatsen i Primera Division med bara två pinnar till det röda tabellområdet. Trots att hemmalaget besitter en trupp fylld av skickliga spelare såsom Aritz Aduriz och Inaki Williams, har klubben inte lyckats med någon vidare framgång. Förra tränaren Eduardo Berizza fick sparken efter 13 segerlösa omgångar. Gaizka Garitano har övertagit tränarrollen.

Sevilla har haft en bra första halva av säsongen. Klubben välkomnar 2019 med att inneha tredjeplatsen i tabellen, tätt inpå Atlético Madrid, som man tog poäng mot i La Liga för knappt en vecka sedan. Man är obesegrade i sina åtta senaste ligamatcher. Den senaste förlusten kom mot Barcelona med 4-2. Sedan förlusten mot katalanerna, har man inte förlorat en enda match i ligan.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,55 @ bet365.

  • Match: Bilbao – Sevilla
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,55 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:30, 10/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar