Sociedad – Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sociedad är ett av årets största utropstecken i spanska klubbfotbollens finrum. De har visat prov på fantastiska färdigheter och jagar tabellfyran Atlético Madrid, som innehar kvalplatsen till Champions League. Förra veckan vann man med 3-2 borta mot hemmastarka Betis och formen ser bra och stabil ut. Faktum är att laget inte överhuvudtaget hamnat i någon djupare svacka under spelåret.

Bilbao placerar sig på sjundeplatsen och spelar för att ta någon av platserna till spel ute i Europa. Något som har kännetecknat laget under säsongen är deras urusla bortaspel. De nio senaste matcherna på resande fot i Primera División har slutat upp i två kryss och sju torskar. Nu har inte målet kunnat hittas på fem raka heller. Athletic Bilbao hemma och borta, det är alltså två vitt skilda saker.

Jag spelar på Sociedad Draw No Bet till 1,60 @ Unibet.

  • Match: Sociedad – Bilbao
  • Speltips: Sociedad DnB
  • Odds: 1,60 @ Unibet
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 12:00, 12/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar