Sociedad – Bilbao

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Under denna säsongen så har Sociedad hittills samlat på sig sammanlagt 17 kort, vilket resulterar i strax över 3 kort i snitt per match. Vänder vi på det har Athletic samlat på sig 14 kort sammanlagt, vilket blir ett snitt strax under 3 kort per match. Ganska höga kortsnitt ska sägas. De senaste tre inbördes matcherna lagen emellan har slutat oavgjort och även denna drabbning kommer förmodligen bli känslokall, vilket gynnar kortspelet. Hos hemmalaget ska vi hålla koll på vänsterback De la Bella som fått tre gula kort hittills. Toppar listan hos Athletic gör lite oväntat Ibai Gomez.

Domare i dagens match är Carlos Velasco Carballo, som jag anser är en av spaniens absolut sämsta domare. Han har dömt fyra matcher hemma i Spanien denna säsong och vi hittar 10, 7, 8 och 7 kort på de fyra matcherna. Dessutom har han kastat ut det röda kortet vid tre tillfällen på dessa matcher. Idag är det ett derby och då kan vi nog räkna med att det smäller lite extra. Senast gången Velasco Carballo dömde ett baskiskt derby var faktiskt precis ett år sådan, då Athletic – Eibar drabbade samman. Den gången blev det 11 gula kort utdelade.

  • Match: Sociedad – Athletic
  • Spel: Över 7 kort (AH)
  • Odds: 1,925 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar