Sevilla – Cádiz

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Sevilla innehar femteplatsen i Primera Division. Hemmalagets form är ganska dålig med fyra poäng på de fem senaste ligamatcherna. Sevillas senaste prestation mot Real Betis var rentav urusel. Katastrofalt, från början till slut. Den defensiva läckan kan inte snackas bort hur som helst. Inför kvällens match kommer de förmodligen rotera kraftigt i startelvan, även om gästerna säkerligen också roterar runt.

Cádiz är mitt i jakten på en plats till Primera División, där de innehar andraplatsen. Laget har redan stått för en storartad skräll i Copa del Rey. Efter att ha förlorat hemmamötet mot Real Betis med 1-2, vände de på steken borta via en makalös 5-3-vinst. Helt bortsnurrade blev Cádiz absolut inte i det första mötet. De hade den stora chansen att reducera till 1-2 i slutminuterna av matchen.

Jag spelar på Cádiz +1,25 (Asian Handicap) till 1,85 @ bet365.

  • Match: Sevilla – Cádiz
  • Speltips: Cádiz +1,25 (AH)
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 19:30, 11/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!