Cádiz – Tenerife

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Cádiz slutade på femteplatsen i Segunda Division, vilket innebär att laget får kvala till högstaligan. Cádiz hade en ganska turbulent avslutning på säsongen med hela sju oavgjorda matcher på de tio senaste. Dessutom var laget endast poängen ifrån att missa slutspelet. Mellan Andaluserna och kvällens motståndare skiljde bara två poäng i tabellen. Första semifinalen i playoffkvalet till Primera Division kommer inledas på hemmaplan, närmare bestämt på Estadio Ramón de Carranza.

Tenerife slutade på fjärdeplatsen. Även dem hade flertalet oavgjorda matcher på slutet. Dessa lag känns väldigt jämna och det är på förhand väldigt svårt att spekulera i vilka som kommer avancera till finalen. I de inledande 90 minuterna i dubbelmöten som detta tenderar de medverkande att i de flesta situationer ta det säkra före det osäkra, varpå tillställningarna inte sällan blir jämna samt tillknäppta.

Jag spelar på kryss i matchen till 3,10 @ betway.

  • Match: Cádiz – Tenerife
  • Spel: Oavgjort (X)
  • Odds: 3,10 @ betway
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 21:00, 15/6

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar