Malaga – Tenerife

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Malaga har plockat fullpott efter tre spelade omgångar och innehar förstaplatsen i Segunda Division. För några år sedan, storsatsade klubben och köpte bra spelare. Man nådde Champions League-slutspel och tampades om att bli en av topplagen i den spanska högsta divisionen. Förra säsongen åkte laget ur Primera Division och har inte heller samma spelarmaterial. Malaga ska emellertid tillhöra bästa lagen.

Tenerife har blandat och gett under senaste säsongerna. Laget tillhörde högsta divisionen så sent som säsongen 09/10 då man åkte ur. Redan säsongen efter det åkte laget även ur andradivisionen. Men är nu tillbaka i Segunda Division där man tillbringat de senaste åren. Laget har startat nuvarande säsong med tre kryss av tre möjliga. Man har kvitterat sent i samtliga tre matcher, vilket visar en typ av styrka.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ betway.

  • Match: Malaga – Tenerife
  • Spel: Malaga (1)
  • Odds: 2,10 @ betway
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 8/9

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar