Sevilla – Malaga

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sevilla jagar topplagen i serien. Laget är placerade på tredjeplatsen och avståndet upp till serieledande Real Madrid är sju poäng med Barcelona däremellan. Glappet till jagande Villarreal är på fyra. Kan den nuvarande placeringen behållas i slutet av säsongen vore det en succé. På hemmaplan är Sevilla en maktfaktor. Laget håller fantastisk standard, vunnit 7/8 stycken i Primera Division.

Malaga har inför matchen en viss press på sig, i fall om de på allvar ska hoppa på striden om Europabiljetterna. De är nere på den undre tabellhalvan nu, elfteplatsen, men har så lite som fyra pinnar upp till det nämnda området. God form nu med fem raka i Primera División utan förlust; tre kryss och två vinster. Tror dock att man får det tufft på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Jag spelar på Sevilla -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,93 @ bet365.

  • Match: Sevilla – Malaga
  • Speltips: Sevilla -1,0 mål (AH)
  • Odds: 1,93 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 17/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar