Espanyol – Malaga

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Espanyol torskade i ligapremiären mot Sevilla efter en fullkomligt galen match, som till slut stannade vid 6-4 till Sevilla. Trots fyra gjorda mål fick Espanyol inga poäng. Espanyol är ett lag med fina offensiva kvalitéer, men som bevisligen har vissa saker på att jobba i defensiven.

Malaga spelade oavgjort (1-1) mot Osasuna hemma på Estadio La Rosaleda, ett resultat som får klassas som en missräkning då laget trots allt har ambitioner om att finnas med i toppstriden, strax bakom de stora giganterna. Då ska det bärgas tre poäng mot lag av den dignitet, speciellt på hemmaplan.

Jag spelar på att båda lag gör mål till 2,05 @ William Hill.

  • Match: Espanyol – Malaga
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 2,05 @ William Hill
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 22:00, 26/8

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar