Villarreal – Espanyol

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Villarreal inledde årets Primera División med två raka förluster, dessutom utan mål framåt. ”Periquitos” har emelletid fått fart på deras offensiv, spelet som helhet och plockat tre vinster efter varandra. Förra veckans bortamatch mot Deportivo Alavés slutade i en stabil 3-0-seger. Samarbetet mellan anfallsduon Cedric Bakambu och Carlos Bacca är klart bättre och de båda har nu fått fart på lagets målproduktion.

Espanyol är lite upp och ner i deras prestationer, men årets första trea plockades när laget gästades av Celta Vigo senast, trots att de var tillbakatryckta periodvis. Villarreal har haft en del skadeproblem under säsongsupptakten och har alltjämt några spelare frånvarande. Här rapporteras att Mariano Barbosa och Jaume Costa är osäkra inför kvällens batalj. Espanyol får klara sig utan Òscar Duarte och Javi Lópezs.

Jag spelar på raka ettan till 1,73 @ William Hill.

  • Match: Villarreal – Espanyol
  • Spel: Villarreal (1)
  • Odds: 1,73 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 21/9

Spelbolag BonusLänk
william11000 krSpela här!