Villarreal – Espanyol

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Villarreal inledde årets Primera División med två raka förluster, dessutom utan mål framåt. ”Periquitos” har emelletid fått fart på deras offensiv, spelet som helhet och plockat tre vinster efter varandra. Förra veckans bortamatch mot Deportivo Alavés slutade i en stabil 3-0-seger. Samarbetet mellan anfallsduon Cedric Bakambu och Carlos Bacca är klart bättre och de båda har nu fått fart på lagets målproduktion.

Espanyol är lite upp och ner i deras prestationer, men årets första trea plockades när laget gästades av Celta Vigo senast, trots att de var tillbakatryckta periodvis. Villarreal har haft en del skadeproblem under säsongsupptakten och har alltjämt några spelare frånvarande. Här rapporteras att Mariano Barbosa och Jaume Costa är osäkra inför kvällens batalj. Espanyol får klara sig utan Òscar Duarte och Javi Lópezs.

Jag spelar på raka ettan till 1,73 @ William Hill.

  • Match: Villarreal – Espanyol
  • Spel: Villarreal (1)
  • Odds: 1,73 @ William Hill
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 21/9

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar