Barcelona – Gijon

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Barcelonas titelchans i Champions League är mer eller mindre redan död efter 4-0 borta mot PSG i åttondelsfinalen. Däremot i La Liga har ”Culés” fått blodsmak i munnen i jakten på serieledande Real Madrid, efter att de förlorade häromveckan. Viktiga tre poäng för katalanerna senast, när Messi nätade i slutminuterna. Man vann tillslut med 2-1 borta mot Atlético, ett styrkebesked.

Gijon härjar en bra bit nere i tabellen och har till och med droppat ner under strecket, till platsen som tredjejumbo, och med det har de ena foten i andradivisionen. En fin pinne lyckades emellertid lösas hemma mot Celta Vigo senast. Klasskillnad, bortaplan och kanske något sämre motivation. Det mesta talar för Barcelona i kvällens match. Förmodligen utklassning.

Jag spelar på Barcelona -3,0 mål (Asian Handicap) till 1,81 @ Unibet.

  • Match: Barcelona – Gijon
  • Speltips: Barcelona -3,0 mål (AH)
  • Odds: 1,81 @ Unibet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 19:30, 1/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!