Sporting Gijon – Getafe

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Sporting Gijon placerar sig på nedflyttningsplats i primera division och har två poäng upp till ”säker mark”. Det har endast blivit tre poäng, (besegrade Las Palmas) på de senaste fem spelade matcherna. Hemmaspelet har dock varit bättre och man har resultatraden (2-2-3) hemma på El Molinón, där Las Palmas besegrades senast med 3-1. Efter två raka förluster är laget i behov av att plocka poäng för att få ett bättre utgångsläge inför nästa match.

Getafe är just nu relativt formstarka, där det endast blivit en förlust på deras fem senaste matcher. Dock är tre av dessa matcher oavgjorda resultat. Det som dock utmärker Getafe är att laget är ligans sämsta bortalag, där man endast har tagit två poäng på åtta spelade bortamatcher. I senaste matchen överraska man dock stort och lyckades plocka poäng borta mot Valencia (2-2). Jag tror dock man får det tufft idag.

  • Match: Sporting Gijon – Gijon
  • Spel: Sporting Gijon (1)
  • Odds: 2,25 @ William Hill
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 20:30, 4/1

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar