Reus Deportiu – Gijon

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Reus Deportiu säsongsinledning har knappast varit imponerande. Två raka kryss i ligaspelet mot Lugo och Gimnastic, följt av en bitter 3-0-förlust borta mot Oviedo senast. En poäng efter tre spelade matcher och blott ett mål framåt, ingen vacker säsongsinledning av fjolårets tabellelva. Offensiven har inte alls kommit igång, och Reus kommer förmodligen får det tungt mot dagens formstarka gäster.

Sporting Gijon åkte ur den spanska högstadivisionen i fjol, men ambitionerna är att snabbt ta klivet upp igen. I Copa del Rey ställs man nu mot Reus, som enligt mig är ett klart överkomligt motstånd. Det råder kvalité- och klasskillnad lagen emellan. Sporting Gijon kommer till matchen med en lovande formkurva, i ligan har man öppnat strålande med ett oavgjort resultat mot Alcorcon och två raka vinster.

Jag spelar på Gijon Draw No Bet till 1,70 @ betsafe.

  • Match: Reus Deportiu – Gijon
  • Spel: Gijon DnB
  • Odds: 1,70 @ betsafe
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 6/9

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar