Barcelona – Man City

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Barcelona skulle vid seger i kvällens match, troligen säkra förstaplatsen i guppen. Man har vunnit två matcher av två möjliga med hela 7-0 mot Celtic och 2-1 mot M’gladbach. Man har väl inte varit direkt briljanta i La Liga och framförallt svikit när det roterats på flertalet positioner. Ikväll ska förstås den bästa möjliga startelvan ställas upp.

Manchester City tappade oväntat poäng borta mot Celtic, efter en lovande premiär där Gladbach krossades. Man toppar Premier League, trots krysset mot Everton senast. I denna matchen kommer säkerligen Guardiola ställa upp en försvarsbuss och City borde kunna klara av de ganska bra. Förra året i CL, blev det endast 0-1 på Camp Nou när Man City gästade.

Jag spelar på under 2,5 mål till 3,10 @ bet365.

  • Match: Barcelona – Man City
  • Speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 3,10 @ bet365
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 19/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar