Nice – Lyon

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Nice ligger på en 6:e plats med 21 poäng på 13 spelade matcher. Laget spelar en riskfylld fotboll och är allt som oftast mycket offensiva. Målsnittet är både högt framåt som bakåt. Man har vissa bekymmer med skador på anfallet och tre spelare är avstängda, vilket är ett rejält avbräck och defensivt står man med stora problem. Detta kommer innebära att laget måste spela en annan fotboll som man kanske inte är vana att spela annars då man möter tabelltvåan och det kan straffa sig.

Lyon å andra sidan utstrålar stabilitet i Ligue 1 och placerar sig på andraplatsen i Ligue 1, bakom dominanterna Paris Saint-Germain. Formen innan det korta uppehållet var fantastisk och bortsett från plattmatcherna mot ryska Zenit har man vunnit fyra av de fem senaste matcherna medan övrig slutade oavgjort. Försvarsspelet är fantastiskt och i alla fyra vinster har nollan också hållits. Alltså laget är täta bakåt samtidigt som man gör mest mål i ligan efter PSG.

Jag kommer spela raka tvåan till 2,25 @ Unibet.

  • Match: Nice – Lyon
  • Speltips: Lyon (2)
  • Odds: 2,25 @ Unibet
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 20/11, 20:30

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar