Lyon – Caen

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Lyon ligger trea vilket betyder att de får kvala till Champions League nästa säsong. De tar emot Caen som ligger på en nedflyttningsplats men som genom en seger kan ta klivet upp över nedflyttningsstrecket.

Caen är nykomlingar i Ligue 1 vilket betyder att de två lagen inte möttes förra säsongen. Senast de möttes på Stade de Gerland i Lyon var 2012 och då lyckades gästerna skrälla och resa hem med tre poäng efter en imponerande 1-2-seger. Faktum är att över de fem senaste matcherna mellan lagen (2010-2012) har Caen tre segrar, en oavgjord och bara en förlust. Men det är som sagt ett tag sedan nu och helt nya förutsättningar gäller. Lyon är mitt uppe i en riktigt stark säsong. Nu senast bortaslog de Evian med 2-3 och de har sju segrar, en oavgjord och en förlust på deras nio senaste matcher. På hemmaplan är de ännu bättre. Där har de sju raka segrar och målskillnaden 20-4. Detta trots att starka lag som Monaco och Marseille varit på besök under denna period. Gästande Caen har det samtidigt tungt i botten av tabellen. Nu senast föll de hemma mot Nice med 2-3 och deras senaste bortamatch förlorade de med hela 5-1 trots att bottenlaget Guingamp stod för motståndet. Senast Caen lyckades vinna en match i Ligue 1 var den 25 otkober, då på hemmaplan. Sedan dess har dem fyra förluster och två oavgjorda bakom sig.

Med tanke på Lyons grymma form just nu, inte minst på hemmaplan ger vi inte mycket för Caen här. Men oddset på ettan är för lågt, runt 1,55. Däremot har vi hittat ett spännande spel på halvtid/fulltidsmarknaden. Jag spelar att Lyon har ledningen både i halvtid och sedan vinner matchen, alltså halvtid/fulltid 1/1 vilket ger oddset 2,38 hos William Hill, det kan jämföras med 2,03 hos Betsson. Lyon har haft ledningen redan i halvtid i fem av deras sex senaste hemmamatcher, bland annat mot serieledande Marseille. Caen har samtidigt legat under redan i halvtid i deras fyra senaste bortamatcher. Mycket talar för att Caen får lyfta ut en boll ur nätet under första halvlek även den här gången och vi tror inte att de kan resa sig och kvittera i andra halvleken.

  • Match: Lyon – Caen
  • Spel: Halvtid/fulltid 1/1
  • Odds: 2,38 @ William Hill
  • Insats: 2/10 Units
  • Spelstopp: 20.30, 12/12

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar