Caen – Toulouse

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Caen är egentligen nästintill klara för spel i franska högstaligan även nästa säsong. Hemmalaget har ett förhållandevis tryggt avstånd till botten, där tredjejumbon får kvala, nästjumbon och jumbon åker ut. Sju poäng är försprånget när fem matcher, inklusive denna återstår. Motståndarna runtom klubben har matchen mer spelad. Hemmalaget har plockat endast en poäng på deras fem senaste matcher i Ligue 1.

Toulouse har fyra poäng från såväl kval- som nedflyttningsplats, också med matchen mindre spelad. En vinst här, liksom det blev i förra veckans möte mot Angers, 2-0 hemma, skulle betyda stort andrum och att det närmast är klappat och klart. Hemmaplansfördelen talar för Caen, Toulouse är dock den hetare parten. De plockade en efterlängtad vinst senast och sviten innan dess innehöll en hel del kryss.

Jag spelar på Toulouse +0,25 (Asian Handicap) till 1,67 @ betsson.

  • Match: Caen – Toulouse
  • Speltips: Toulouse +0,25 (AH)
  • Odds: 1,67 @ betsson
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 25/4, 18:45

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar