Ajaccio – Toulouse

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Ajaccio landade på tredjeplatsen i franska andraligan. Lagets kvalmatcher mot Le Havre stack verkligen ut. Från första matchen stod det 2-2 och det andra slutade även det oavgjort, vilket krävde övertid och Ajaccio lyckades på stopptid, kvittera och därefter vinna på straffar. Nu väntar hemmalaget ytterligare ett hinder innan en eventuell uppflyttning till franska finrummet kan säkras.

Toulouse svek stort i årets seriespel och landade till sist på platsen som tredjejumbo, vilket innebär att kontraktet nu är i stor fara. Här och nu är de dock betraktade som favoriter i dubbelmötet. Spelare för spelare ska Toulouse vara snäppet bättre, även om mycket oväntat kan hända på 180 minuter. Att laget fick avsluta seriespelet med en vinst, 2-1 mot Guingamp, kan ha stärkt självförtroende något.

Jag spelar på Toulouise Draw No Bet till 1,78 @ Unibet.

  • Match: Ajaccio – Toulouse
  • Spel: Toulouse DnB
  • Odds: 1,78 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 23/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar