Lyon – Marseille

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Lyon återfinns på elfteplatsen i franska högstaligan. Placeringen säger också något om säsongen. Men hemmalaget kommer till dagens möte med två raka segrar. De besegrade först Troyes borta med 0-1 och i senaste seriematchen, besegrade man St. Etienne, hemma med 1-0. Under januari har Tanguy Ndombele från Tottenham och Romain Favre från Stade Brestois, anslutit och de lär säkert starta.

Marseille ligger på tredjeplats i tabellen med två poäng bakom Nice, men med matchen mindre spelad och kan därför om de lämnar med tre poäng här, placera sig bakom serieledarna PSG. Till skillnad mot sina motståndare ikväll har de inte förstärkt något under fönstret, men de har redan en stark trupp. Förutom att de varit ligans främsta lag på att täppa igen bakåt, har de även producerat framåt.

Jag spelar på under 2,5 mål till 1,80 @ betsson.

  • Match: Lyon – Marseille
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,80 @ Unibet
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 1/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar