Leipzig – Marseille

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Leipzig har alltjämt befäst dess position som en av toppklubbarna i Bundesliga via den fjärdeplats som laget hittas på för tillfället. Leipzig har steppat upp på sistone och verkligen toppat formen inför denna match. Sist besegrade man Hannover 96 med 3-2 på bortaplan och dessförinnan slog laget serieledande Bayern München, med uddamålet. Hemmalaget känns som ganska stora favortiter nu på förhand.

Marseille hittas i sin tur, i skiktet bakom dominanterna PSG i Ligue 1, som tredjeplacerade och en av tre klubbar som fäktas om direkt- samt kvalplatsen till Champions League. Innan förra veckans seger över ett halvdant Dijon föll Marseille med 2-3 i toppmötet hemma mot Olympique Lyon. Gästerna dras med skadeproblem. Den stora stjärnan, Thauvin, saknas tillsammans med spelare som Mandanda och Rami.

Jag spelar på Leipzig -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,94 @ NordicBet.

  • Match: Leipzig – Marseille 
  • Speltips: Leipzig -0,75 (AH)
  • Odds: 1,94 @ NordicBet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 5/4, 21:05

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar