Augsburg – Leipzig

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Augsburgs kontrakt borde inte vara i fara och laget väntas få fortsätta klampa runt i det bekväma mittenskiktet av Bundesliga. Under spelåret har 27 pinnar spelats in på 22 matcher, vilket har resulterat i lagets trettondeplats. Augsburg har knappast imponerat under säsongen och har haft det svårt mot de bättre lagen. Senast tog man en knapp seger mot jumbon Darmstadt 98 med 2-1.

Leipzig är fortfarande en kandidat till titeln och den enda utmanaren till Bayern München. Det kommer krävas något extraordinärt av laget för att de fem pinnarna som håller dem isär, ska hämtas in. Oavsett vad så har Leipzig haft en fantastisk säsong som nykomlingar i den tyska förstadivisionen, och framtiden ser ljus ut. Laget har två vinster på raken, 3-1 hemma mot Köln och 2-1 borta mot M’gladbach.

Jag spelar på raka tvåan till 1,91 @ betway.

  • Match: Augsburg – Leipzig
  • Speltips: Leipzig (2)
  • Odds: 1,91 @ betway
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:30, 3/3

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar