Lyon – Toulouse

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Lyon jagar formen, när Toulouse besöker Parc Olympique Lyonnais. Efter klubbens starka inledning på ligaspelet har Lyon fyra raka förluster. Ändå hittas hemmalaget på sjundeplats i tabellen med sin starka spelartrupp. Förlusten på hemmaplan, var mot stormakten PSG. Inget att skämmas över, direkt. Annars har dess hemmaspel varit stabilt. Lyon förtjänar också sitt favoritskap i den här matchen.

Toulouse har blandat segrar med flertalet förluster i de senaste omgångarna, och riskerar att bli slagna med stora siffror här ikväll. Laget har avbräck som Rafael Ratao och Rhys Healey. Samt att ytterbacken Mikkel Desler är avstängd, efter att ha blivit utvisad i segern över Montpellier på Stadium Municipal de Toulouse senast. Lyon ska inte ha några bekymmer med att slå Toulouse hemma ikväll.

Jag spelar på raka ettan till 1,50 @ bethard.

  • Match: Lyon – Toulouse
  • Spel: Lyon (1)
  • Odds: 1,50 @ bethard
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 7/10

SpelbolagBonusLänk
Bethard1000 krSpela här!

Lämna ett svar