Stade Brest – Lyon

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Stade Brest gästas av formstarka Lyon hemma under fredagskvällen. Hemmalaget hittas på tolfteplats i tabellen. Hemmalaget har spelat in godkända 31 poäng efter 25 ligaomgångar, en poängskörd som givit Brest ett avstånd ner till bottenstriden. Klubben flyttades upp till Ligue 1 säsongen 2019/2020 och har etablerat sig till ett stabilt mittenlag. Hemmaklubben kryssade senast mot Lille (0-0).

Lyon återfinns i skrivande stund på tredjeplats i tabellen med 52 inspelade poäng. De har två poäng upp till PSG som dessutom har ett tätare spelschema med det stundande CL-slutspelet. Gästerna har vunnit fem av deras sex senaste ligamatcher. Att laget gick förlorande mot Montpellier var inte särskilt rättvist, det var Lyon som spelade den bättre fotbollen. Lyon har en klart bättre spelartrupp än hemmalaget.

Jag spelar på raka tvåan till 1,53 @ betsson.

  • Match: Stade Brest – Lyon
  • Spel: Lyon (2)
  • Odds: 1,53 @ betsson
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 21:00, 19/2

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar