Neman – Ruh Brest

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Neman Grodno hade haft en jobbig situation utan deras starka hemmaspel. Laget är fortsatt obesegrat på Neman Stadium och kan mycket möjligen bli så dessutom efter matchen mot Ruh Brest på lördagen. Kännetecknande för hemmalaget är att klubben är inblandade i minst hörnor under säsongen. Klubben skapar själva 4.29 hörnor/per match. Räknar med lite skapade hörnor från hemmalaget.

Ruh Brest kommer till matchen med en vinst på sina fyra senaste bortamatcher. Ett facit för båda lagen som gott och väl talar för hemmalaget, men så många gånger förut i den här ligan kan det gå lite hur som helst, speciellt när två av denna typen möts. Hörnspelet skall bara testas här, Ruh Brest är mycket fina i denna kategorin, men hemmalaget Neman Grodno skall ner under ytan.

Jag spelar på Neman Grodno under 5,5 hörnor till 1,61 @ Unibet.

  • Match: Neman – Ruh Brest
  • Spel: Neman U 5,5 hörnor
  • Odds: 1,61 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 16:00, 9/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar