Monaco – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Monaco har inte tillgång till en massa världsstjärnor, men har en hejdlös offensiv med många strängar på sin lyra. Laget har en förmåga att fullkomligt skölja över sitt motstånd, speciellt på hemmaplan. Denna taktik tenderar dock att öppna upp ytor bakåt i planen, varpå motståndarna kan såra i omställningsspelet. Boschilia, Guido Carrillo och Djibril Sidibe är inte tillgängliga för hemmalaget.

Juventus har förmodligen världens bästa defensiv för tillfället. Just nu är man en favorit till att vinna guldet efter att ha nollat Barcelona över två matcher. Italienarna lär gå in med inställningen att få med sig ett fint resultat till returen i Turin. I den här matchen får Juventus klara sig utan mittfältsankaret Sami Khedira. Jag tror lagets huvudfokus i matchen kommer ligga på deras kontringsspel.

Jag spelar på Juventus Draw No Bet till 1,69 @ ComeOn

  • Match: Monaco – Juventus
  • Spel: Juventus DnB
  • Odds: 1,69 @ ComeOn
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 3/5

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar