Juventus – Barcelona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus resa i Champions League har hittills varit enkel och trivsam. Gruppspelet toppades utan bekymmer och i åttondelsfinalen städade man undan Porto med 3-0. Hemma i Turin är Juventus en av de största maktfaktorerna i Europa. Statistiken visar att ”den gamla damen” vunnit femton raka och inte förlorat en enda av de 47 senaste matcherna. Juventus kommer bjuda Barca på tufft motstånd.

Barcelona är överskattade. Laget har visats oerhört sårbara i spanska Primera División, inte minst på resande fot, och är inte i närheten av lika dominanta som vi blivit vana att se dem de senaste åren. Topptrion världsklass, men annars är det faktiskt rätt tunt. Avancemanget hit kan de, katalanerna, tacka PSG för. Det handlade inte om deras egen prestation, utan på sättet fransoserna föll ihop.

Jag spelar på Juventus Draw No Bet till 1,83 @ Unibet.

  • Match: Juventus – Barcelona
  • Spel: Juventus DnB
  • Odds: 1,83 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 2o:45, 11/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar