Barcelona – PSG

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Förra mötet på  Parc des Princes slutade 1-3 och det krävs ett mirakel från PSG för att avancera till semifinal. Gruppspelsmatcherna dessa två emellan slutade i en vinst för PSG (3-2) och den andra för Barcelona (3-1) och i de sex matcherna man spelat emot varandra, har båda lagen gjort mål.

PSG saknade både  Zlatan Ibrahimovic och  Marco Veratti i det första mötet – nu är de båda tillbaka. Å andra sidan är kaptenen Thiago Silva borta med en skada. David Luiz var en katastrof senasr och är den som ska hålla försvarslinjen stark mot ett Barcelona med Neymar, Messi och Suaréz på toppositionerna. Det kan nästan bara sluta i en katastrof. Gästerna måste trycka på framåt direkt och den typen av matchbilder är Barcelona experter på att utnyttja fullt ut med sitt snabba omställningsspel efter bolltapp från motståndarna.

Betway betalar hela 1,70 för att båda lagen gör mål och det måste utnyttjas. Drar in en insats på medel.

  • Match: Barcelona – Paris SG
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,70 @ Beway
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:45, 21/4

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar