Barcelona – Sociedad

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Barcelona sitter i förarsätet inför cupreturen på Camp Nou. Katalanerna har redan ena foten i semifinalen och på hemmaplan sviker de sällan. I takt med att formen har hittats, jagar laget numera både serie- och cuptiteln. Därutöver väntar slutspel i Champions League i Februari.

Real Sociedad har presterat över förväntan under spelåret. Just nu innehar laget femteplatsen i Primera División. Viss svajighet har påvisats ibland. Man har visat tendenser till att falla extremt hårt när det väl blåser motvind. 1-5 mot Deportivo La Coruna i december och 0-4 mot Sevilla i Januari visar på just det.

Jag spelar på Barcelona -1,75 (Asian Handicap) till 2,02 @ Unibet.

  • Match: Barcelona – Sociedad
  • Speltips: Barcelona -1,75 (AH)
  • Odds: 2,02 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:15, 26/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!