Barcelona – Sociedad

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Barcelona sitter i förarsätet inför cupreturen på Camp Nou. Katalanerna har redan ena foten i semifinalen och på hemmaplan sviker de sällan. I takt med att formen har hittats, jagar laget numera både serie- och cuptiteln. Därutöver väntar slutspel i Champions League i Februari.

Real Sociedad har presterat över förväntan under spelåret. Just nu innehar laget femteplatsen i Primera División. Viss svajighet har påvisats ibland. Man har visat tendenser till att falla extremt hårt när det väl blåser motvind. 1-5 mot Deportivo La Coruna i december och 0-4 mot Sevilla i Januari visar på just det.

Jag spelar på Barcelona -1,75 (Asian Handicap) till 2,02 @ Unibet.

  • Match: Barcelona – Sociedad
  • Speltips: Barcelona -1,75 (AH)
  • Odds: 2,02 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:15, 26/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar