Sociedad – Barcelona

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Sociedad har spelat en fantastiskt fotboll med hjälp av Eusebio Sacristán som hyllas överallt. Den spanske tränaren har ett förflutet i Barcelonas andralag. Laget kan stoltsera med fyra raka vinster och dessa har inneburit en skjuts upp till plats fem i tabellen. Man har inte sedan premiären mot Real Madrid förlorat hemma på Estadio Anoeta.

Barcelona ställs mot deras största mardrömsmotstånd och har redan inför matchen fyra pinnar upp till serieledarna tillika ärkerivalen Real Madrid. Funnits vissa problem under spelåret och det har inte flytit på som man kanske annars väntar att det ska för Barcelona.

Jag spelar på 1x (dubbelchans) till 2,60 @ bet365.

  • Match: Sociedad – Barcelona
  • Speltips: 1x (dubbelchans)
  • Odds: 2,60 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 27/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar