Sociedad – Valladolid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Fyra matcher i den spanska ligan idag där jag fastnat lite extra för mötet på Anoeta mellan Sociedad och Valladolid. Hemmalaget har inte visat upp något större försvarsspel på slutet, men samtidigt har man ett riktigt kapabelt anfallsspel. Målkalas?

Real Sociedad kan glömma Champions League nästa säsong då man halkat för långt efter Athletic Bilbao som håller hårt i fjärdeplatsen just nu. Siktet får istället vara inställt på Europa League och då gäller det att man slutar bland de sju bästa i tabellen. Laget placerar sig som sexa just nu och till åttondeplacerade Espanyol har man just nu sex poäng till godo, detta med en match mindre spelad. Man har med andra ord en väldigt fin chans att göra ett litet ryck idag, men då gäller det att man spelar mycket bättre än det man visat på slutet. Offensivt finns det inte mycket att gnälla på tycker jag, men när man släpper in fyra mål mot Almeria (3-4) och tre mål mot Rayo Vallecano (2-3) så är det något som inte stämmer i försvarsspelet. Nu ska man dock inte lasta över allt på försvarslinjen, utan det stora problemet defensivt tycker jag ligger högre upp i planen. Herrar Griezmann ochVela må vara helt fantastiska när det kommer till anfallsfotboll, men man är absolut inte lika pigga på att jobba hemåt. Därför kan det bli sådana matcher som den mot Almeria, där det är raggarfotboll utan dess like och chanserna haglar åt båda håll. Jag är tveksam till att Sociedad kommer tänka särskilt defensivt i dagens match så vi kan nog förvänta oss en hel del lägen. Skadefronten ser väldigt bra ut hos hemmalaget som endast saknar Granero sedan ett tag tillbaka.

Real Valladolid krigar kring ett annat streck i tabellen då man ligger som nästjumbo just nu med två poäng upp till Osasuna på säker mark. Formen är trots allt helt ok och kikar vi på de fem senaste matcherna så har laget faktiskt bara inkasserat en förlust, detta i bortamatchen mot Sevilla där man föll med 1-4. Men samtidigt så har man bara plockat en seger på dessa matcher och med en massa oavgjorda resultat på kontot så klättrar man inte i tabellen. Laget är i behov av en trepoängare nuoch jag tror helt klart att man kommer gå för den här. Valladolid har en del intressanta spelare framåt i planen och med det försvarsspel som Sociedad visat upp på slutet så kommer man helt klart hota. Men försvarsmässigt är inte Valladolid särskilt bra och på resande fot har man haft det väldigt tufft när man ställts mot lite tyngre motstånd. Sevilla (1-4), Atlético (0-3) och Athletic (2-4) har man haft det svårt mot och det är lag som jag tycker vi kan jämföra en del med Sociedad.Inga större bekymmer hos gästerna som saknar Osorio och Heinz sedan tidigare.

Det har varit en hel del målglada möten mellan dessa lag på slutet och jag tror inte det blir någon skillnad idag. Sociedad är helt klart kapabla till att gå över den här linan själva, men jag tror man kommer få hjälp idag. Spelar därför över 2,5 mål i matchen med en insats strax över medel.

Fem senaste mellan lagen:
Valladolid 2-2 Sociedad
Sociedad 4-1 Valladolid
Valladolid 2-2 Sociedad
Valladolid 2-2 Sociedad
Sociedad 1-3 Valladolid

  • Match: Sociedad – Valladolid
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,74 @ betsson
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 20:00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar