Granada – Valladolid

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

En match i la liga denna fredag och den utspelar sig på Los Cármenes där hemmalaget Granada tar emot Valladolid. Granada har en spännande offensiv och även fast man gjort minst mål i ligan så tror jag det lossnar när som helst.

Granada hade jag förväntat mig mer av denna säsong och 13:e platsen man placerar sig på borde vara bättre med tanke på det spelarmaterial man har. Fina värvningar av bland annat Piti och Riki (bilden) har inte alls varit lyckosamma och trots att man har en fin uppsättning anfallare i laget så har man bara gjort 15 mål på 18 matcher. Men chanser har inte saknats utan det har mer varit skärpan i avsluten som har fattats, så jag är övertygad om att det kommer lossna när som helst. Formen är inte särskilt bra dock och man kommer in här med fyra förluster på sina fem senaste matcher, där man förra omgången stod för säsongens plattmatch mot Almeria (0-3). Det bör därför vara ett revanschsuget hemmalag i afton och även fast man åkt på en del förluster på hemmaplan den senaste tiden så är det mot riktigt tufft motstånd. Idag ställs man mot ett defensivt svagt Valladolid och då tycker jag även man borde ha fina chanser till att stänka dit två bollar. Hos hemmalaget stryker vi skadade Ighalo och Diakhaté, även Yebda missar då han är avstängd. Inga större avbräck i mina ögon.

Valladolid har haft det tungt inledningsvis på säsongen och placerar sig precis ovanför nedflyttningsstrecket på 16 inspelade pinnar, samma poängskörd som Celta Vigo under strecket. En del av den dåliga utdelningen kan man nog skylla på stora skadebekymmer, men samtidigt så har man inte spelat särskilt bra när man haft ordinarie lag heller. Man har helt klart ett dugligt anfall där det finns en del snabba herrar tillsammans med en Javi Guerra som är riktigt bra i avsluten. Men Patrick Ebert går fortfarande skadad och det är givetvis ett tungt slag för det offensiva spelet. Tysken har stått för tre mål och fem assist på sina 12 matcher och är utan tvekan lagets bästa spelare. Är offensiven dålig så får försvaret lida och Valladolid har redan ett väldigt svagt försvarsspel som inte behöver få mer tryck på sig. Nu höll man förvisso nollan i senaste omgången, men det var mot ett svagt Betis på en regnsjuk plan. På resande fot har man släppt in 10 mål på sina tre senaste matcher och förra bortamatchen mot Espanyol (2-4) var bland det värsta jag sett i försvarsspel. Förutom Ebert så stryker vi även Alcatraz, Osorio och Heinz som fortfarande går skadade. Även defensiva mittfältaren Rubio får stå över dagens match då han är avstängd.

Jag tror hemmalaget löser en seger här och kan tycka att den raka ettan känns som ett lika bra spel som Granada över 1,5 mål. Men Granada har tappat lite i försvarsspelet på slutet och jag litar därför inte helt på att man håller nollan idag. Insatsen på det här spelet blir strax under medel.

  • Match: Granada – Valladolid
  • Spel: Granada över 1,5 mål
  • Odds: 2,25 @ expekt
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 21:00

SpelbolagBonusLänk
1500 krSpela här!

Lämna ett svar