PSG – Barcelona

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Det var just dessa två som avancerade vidare från gruppspelet, där även Ajax och APOEL var med. Barcelona kom etta, PSG tvåa – två pinnar skiljde dem emellan. I det identiska mötet med detta vann PSG med 3-2, trots att stjärnan Zlatan Ibrahimovic saknades. På Camp Nou var det ombytta roller, siffrorna skrevs 3-1 i katalanernas favör.

PSG-spelarna är fyllda av självförtroende efter att ha blivit klara för final i de två inhemska cuperna den senaste veckan. Saint-Ètienne kördes över med 4-1 och Bastia med 4-0. På de 20 senaste matcherna har man vunnit 14, spelat fem oavgjorda och bara förlorat en.

Barcelonas formrad är den nära på identisk med PSG:s med skillnaden att man inte spelat lika många oavgjorda matcher och istället vunnit dem. Senast tappade katalanerna dock två pinnar i bortamatchen mot Sevilla, vilken slutade 2-2 trots att matchen leddes med två mål redan efter 30 spelade minuter.

PSG måste ha siktet på vinst, för på Camp Nou är det få som besöker och lämnar med tre kammade pinnar. I gruppspelet gjorde man också en fantastisk prestation och vann mot katalanerna på Parc des Princes, även då utan Zlatan.

  • Match: PSG – Barcelona
  • Spel: 1x (dubbelchans)
  • Odds: 1,95 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20.45, 15/4

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar