Leganes – Barcelona

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Leganes återfinns på jumboplatsen i Primera Division efter fem spelade omgångar med bara en plockad poäng. Pressen ökar på dem i takt med att förlusterna radas upp i seriespelet. Samtidigt har Leganes gått mållösa i två raka matcher. Självklart behöver mycket justeras i klubben för att hemmalaget också, överhuvudtaget ska ha möjligheten att undvika nedflyttning denna säsong. Katalanerna är favoriter här.

Barcelona hade flertal vinster i årets Primera Division innan det så oväntade tappet via 2-2 hemma mot Girona på Camp Nou i slutet av förra veckan. Innan dess städades holländska PSV av med 4-0 på samma arena i Champions League-debuten. Felfria har man inte varit, men gästerna visar upp en extrem styrka. Hungern för nya titlar är total och laget är storfavoriter i ligan, efter Cristiano Ronaldos flytt.

Jag spelar på Barcelona -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,77 @ bet365.

  • Match: Leganes – Barcelona
  • Spel: Barcelona -1,5 (AH)
  • Odds: 1,77 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:00, 26/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar