Basel – PSV Eindhoven

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Basel imponerade senast och löste nästan ett mycket bra resultat. Det var dock en tidig PSV-dominans som ledde till att hemmalaget tog ledningen redan efter dryga kvarten. Dominansen fortsatte och man spelade mest på egen planhalva. Pressen från PSV ledde emellertid till kontringslägen och möjligheten att kvittera. Basel tog chansen efter dåligt hemjobb. 3-2-vinst till hemmalaget efter dramatiskt slut.

PSV hade ett oerhört starkt tryck under stora delar av matchen. Men det var ett Basel som spelade efter förutsättningarna och verkade inte missnöjda med hur matchbilden såg ut. PSV spelade en mycket bra match och jag tror att man förutom resultatet är nöjda med sin prestation. Det är två misstag som leder till målen. Jag tror PSV har gjort sin läxa väl och misstagen kommer minska.

Jag spelar på att PSV avancerar vidare till 1,50 @ Unibet.

  • Match: Basel – PSV
  • Spel: PSV att avancera
  • Odds: 1,50 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:00, 30/7

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar