PSV Eindhoven – Basel

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

PSV Eindhoven startar upp tävlingssäsongen med kval till Champions League. Man kvalar till Champions League, efter tagit andraplatsen i seriespelet förra säsongen, bakom Ajax. Hemmalaget gjorde dock en mycket fin säsong och i slutändan skilde bara tre poäng mellan de två favoriterna i Eredivisie. Dessutom förlorade de minst matcher. Lagets fem oavgjorda matcher spelade stor roll till resultatet.

Basel har varit ett topplag i Schweiz under flera år i följd. Det är ett lag att räkna med varje säsong som tar sin start i Super League. Förra säsongen slutade man på andraplats, bakom helt överlägsna Young Boys. När ligan var färdigspelad så skiljde det 20 poäng mellan ettan Young Boys och Basel som slutade tvåa. PSV sitter inne på en snäppet vassare trupp än Basel och hemmaplansfördelen talar för PSV.

Jag spelar på raka ettan till 1,53 @ betway.

  • Match: PSV – Basel
  • Spel: PSV (1)
  • Odds: 1,53 @ betway
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 20:00, 23/7

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar