MVV – FC Eindhoven

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

MVV har nyligen fått ny tränare och jag tror man får det svårt ikväll mot ett FC Eindhoven som utmanar om titeln. Oddset är högt och måste testas.

MVV avslutade 2013 med två förluster, formen är dålig och dessutom slutade tränaren strax innan årsskiftet och nu ska en ny tränare försöka göra det bästa av situationen. MVV är ett ganska mediokert lag och man har inga större mängder med bättre spelare i laget, klubben har inte den bästa ekonomin heller så pengar till nya spelare finns heller inte. 2-0-3 på dom fem senaste och i tabellen ligger man på en fjortonde plats.

FC Eindhoven har gjort det bra så här långt av säsongen, i senaste matchen vann man hemma med 3-1 mot SC Telstar och man har nu 3-1-1 på dom fem senaste. 5-1-4 borta denna säsong och laget ligger på en tredje plats i tabellen, sex poäng efter Dordrecht som ligger etta i tabellen. Laget har det som krävs för att hålla sig i toppen och utmana om titeln, men då krävs det att man vinner mot lag som MVV.

  • Match: MVV – FC Eindhoven
  • Spel: FC Eindhoven (2)
  • Odds: 2.50 @ betsson
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 17/1 20:00

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar