Osasuna – Malaga

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Osasunas resultatrad denna säsong är minst sagt deprimerande. Endast en seger i Primera Division på 19 spelade matcher gör att laget återfinns längst ner i tabellen med hela 9 poäng upp till säker mark. Sedan Petar Vasiljevic tog över tränarrollen har Osasuna emellertid, tre oavgjorda matcher och en förlust mot suveränerna Sevilla med 4–3. Dessutom är man svårspelade på hemmaplan.

Malaga innehar 14:e platsen i ligan. Laget ligger relativt säkert till och ska inte behöva oroa sig alltför mycket över en nedflyttningsstrid. Malagas styrka ligger i spelet hemma på Estadio La Rosaleda. På bortaplan har man inte vunnit en enda match och inför mötet med Osasuna har man fyra raka förluster i ligan. De mesta talar för en hemmaseger i dagens match.

Jag spelar på Osasuna +0,25 (Asian Handicap) till 1,81 @ ComeOn.

  • Match: Osasuna – Malaga
  • Speltips: Osasuna +0,25 (AH)
  • Odds: 1,81 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 27/1

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar