Las Palmas – Barcelona

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Las Palmas har utifrån deras utsatta position som tredjejumbon, bara pinnen samt plus i målskillnad, upp till säker mark och Levante på ovanstående tabellplacering. Det finns emellertid en fara underifrån med Deportivo La Coruna som flåsar dem i nacken och Málaga bör inte räknas bort, trots deras för närvarande tuffa slutspurt på serien. Hemmalaget fortsätter givetsvis kämpa för förnyat kontrakt.

Barcelona hittas på toppen av kullen, med serietiteln i egna händer. Det skulle till något extra för att laget skulle passeras av tabelltvåan, Atlético Madrid. Det skiljer sju poäng. För ett lag som väldigt sällan förlorar och tappar poäng som Barcelona, är detta en betydande ledning. Det pekar åt viss rotation i Barcelona. Luis Suárez och Philippe Countinho kan få stå åt sidan, vilas och andra få ta plats.

Jag spelar på Las Palmas +2,25 mål (Asian Handicap) till 1,78 @ betsson

  • Match: Las Palmas – Barcelona
  • Speltips: Las Palmas +2,25 (AH)
  • Odds: 1,78 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 1/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar